Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΕΤΗΔΕ) ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

   Νέα & Ανακοινώσεις  



( 10/11/2011 )
Ο Δήμος Γαλατσίου αποφάσισε να συμπαρασταθεί στους δημότες όσον αφορά το ειδικό τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) που συμπεριλαμβάνεται στη ΔΕΗ, παρέχοντας δωρεάν νομική υποστήριξη. Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2011 εξέδωσε κοινό ψήφισμα, κατόπιν εισηγήσεως του Δημάρχου, Κυριάκου Τσίρου, στο οποίο δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους δημότες στο θέμα της ΕΕΤΗΔΕ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και εξουσιοδοτούν επιστημονικό συνεργάτη – δικηγόρο του Δήμου, ώστε να αναλάβει όλες τις υποθέσεις και να τις αποστείλει συγκεντρωτικά με εξώδικα προς τη ΔΕΗ.

Επιπλέον, ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει τους δημότες ότι μπορούν να προσέρχονται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 12μ.μ. έως τις 14μ.μ. για να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω, στον επιστημονικό συνεργάτη-δικηγόρο του Δήμου, κ. Παναγιώτη Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου θα ενημερώνει τους δημότες και για τον τρόπο που θα στηριχθούν νομικά αλλά και για την εξέλιξη του θέματος.

Οι δημότες παρακαλούνται όταν προσέρχονται στο Δήμο Γαλατσίου να έχουν μαζί τους:

α) φωτοαντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, στο οποίο αναγράφεται το ειδικό τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ)
β) φωτοτυπία της ταυτότητας
γ) την υπεύθυνη δήλωση που αφορά αυτό το ζήτημα, την οποία μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.galatsi.gov.gr .
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΟ)


1. Πάμε στο ΑΤΜ με το λογαριασμό ή με τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.
2. Βάζουμε την κάρτα. Επιλέγουμε: α) Άλλες συναλλαγές
β) Πληρωμές ΔΕΚΟ
γ) ΔΕΗ

3. Πληκτρολογούμε τον 12ψήφιο κωδικό "ηλεκτρονικής συναλλαγής" και θα μας ζητηθεί να ορίσουμε ποσό πληρωμής.
4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό αυτό που αντιστοιχεί στο χαράτσι (πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ)
5. Πληκτρολογούμε το ποσό που απομένει στο μηχάνημα.
6.Φωτοτυπούμε την απόδειξη, το λογαριασμό και την ταυτότητά μας και ερχόμαστε στο Δήμο με τις φωτοτυπίες και με τα πρωτότυπα και με την υπεύθυνη δήλωση σχετιζόμενη με το ειδικό τέλος ακινήτων.