Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Από την Πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη


Βίντεο 

Η χθεσινή πανελλαδική απεργία ήταν μια ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητες των συντρόφων του «Βαθύ Κόκκινο». Το αποτέλεσμα θα το θεωρήσουμε θετικό. Σύντροφοι έκαναν μαραθώνιο «ζωντανό» πρόγραμμα στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό, άλλοι έβγαλαν φωτογραφίες της κινητοποίησης, πήραμε συνεντεύξεις από συνδικαλιστές και τελικά τώρα φτιάξαμε δυο βίντεο –το ένα ανεβάζουμε τώρα, το δεύτερο αύριο- με τα όσα διαδραματίστηκαν σ’ αυτή την απεργία.
Τις επόμενες μέρες και αφού έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ρ/σ μας –ερέθισμα η αποδοχή που είχε αυτή η προσπάθεια μας- θα αναρτήσουμε τις καθημερινές προγραμματισμένες «ζωντανές» εκπομπές. Το επόμενο βήμα μας είναι να βγάζουμε σε συγκεκριμένη ώρα καθημερινά δελτίο ειδήσεων. 


_____________________________
*από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: