Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σε συγκρότηση Eνιαίου Mετώπου καλούν οι δικηγόροι

Κοινωνία


Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος έχει προσκαλέσει σε κοινή συνεδρίαση όλους τους προέδρους των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της χώρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί, μεθαύριο, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60).

Αντικείμενο της συνεδρίασης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα είναι η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων: α) Σχετικά με την υπαγωγή των Ταμείων των εν λόγω φορέων στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και β) αναφορικά με τον συντονισμό των δράσεων των επίμαχων φορέων «για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου κατά των προωθούμενων φορολογικών μέτρων που πλήττουν -κατά τρόπο βάναυσο, ιστορικά πρωτοφανή και κοινωνικά άδικο- τους κλάδους τους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: