Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Δεν έχουν τίποτε άλλο στον κόσμο από την γουνίτσα τους και δύο μάτια που ψάχνουν απελπισμένα αγάπη...
Τα βρήκαμε κλεισμένα σε ένα κουτί και πεταμένα σε ένα κάδο απορριμμάτων σήμερα το πρωί. Αν δεν είχαμε ακούσει το αδύναμο κλάμα τους θα τα είχε λιώσει ο συμπιεστής των υπηρεσιών καθαριότητας χωρίς ποτέ να τα έχει χαϊδέψει κανείς, χωρίς ποτέ να έχουν βουτήξει την μουσούδα τους σε ένα χέρι που τους δίνει φαγητό.
Δεν έχουν τίποτε άλλο στον κόσμο από την γουνίτσα τους και δύο μάτια που ψάχνουν απελπισμένα αγάπη. Αυτή είναι η περιουσία τους και στην προσφέρουν όλη. Όταν τα παίρνεις στην αγκαλιά σου γαντζώνονται επάνω σου, καταλαβαίνουν ότι μπορεί να είσαι η τελευταία τους ελπίδα και με τα μάτια τους υπόσχονται παντοτινή λατρεία χωρίς να ζητούν αντάλλαγμα.


Ένα χάδι πότε πότε τους αρκεί και προπάντων να ξέρουν ότι σου ανήκουν.


Αν ενδιαφέρεστε καλέστε στο 210 6282136.


Τα σκυλιά τα εχει μια κυρία σε ένα χώρο αυτή τη στιγμή αλλά δε μπορούν να κρατηθούν για πολύ..