Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Προβλήματα στο ταξίδι σας; Μπορείτε να βοηθήστε για να λυθούν!Μήπως ταξιδέψατε τον τελευταίο χρόνο σε κάποια 
ευρωπαϊκή χώρα και συναντήσατε προβλήματα με το αεροπλάνο, το τραίνο, το πλοίο, την ενοικίαση αυτοκινήτου ή την διαμονή σας;

Αν η απάντησή σας είναι ναι, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.test.de/europeantravel και να συμπληρώσετε online το ερωτηματολόγιο της πανευρωπαϊκής έρευνας που διεξάγει η ΕΚΠΟΙΖΩ σε συνεργασία με άλλες ενώσεις καταναλωτών.

Από την Ελλάδα, εκτός της ΕΚΠΟΙΖΩ συμμετέχει και το Νέο ΙΝΚΑ, ενώ από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, παίρνουν μέρος ενώσεις καταναλωτών από την Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ολλανδία, Σλοβενία και Τσεχία.

Με την έρευνα αυτή, που είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει από 1 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου, στοχεύουμε στον εντοπισμό και την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες.

Τα αποτελέσματά της, θα μας υποδείξουν τους τομείς που πάσχουν και, στην συνέχεια, θα μας διευκολύνουν να προγραμματίσουμε τις κατάλληλες ενέργειες για την επίλυσή τους.

Όσο περισσότεροι συμμετέχουν στην έρευνα, τόσο πιο αξιόπιστα θα είναι τα αποτελέσματα και τόσο πιο ισχυρή θα είναι η θέση μας, όταν θα απαιτήσουμε από τις αρμόδιες εθνικές και κοινοτικές αρχές να ληφθούν μέτρα για την επίλυση του κάθε προβλήματος.

Τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν μετά την επεξεργασία των ευρημάτων.
Αθήνα, 7 Αυγούστου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες :
Αθήνα:  τηλ.   210 330.44.44,  e-mail:  info@ekpizo.gr
Θεσσαλονίκη: τηλ.2310257776, e-mail: ekpizothess@ekpizo.gr
Πάτρα: τηλ.  2610 222626,  e-mail: ekpizopatras@ekpizo.gr

               Ιστοσελίδα: www.ekpizo.gr