Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Διαδήλωση έξω από το σπίτι του Τσίπρα, ενάντια στην παράνομη κεραία της Wind (Βρύαντος και Αστυπαλαίας) η οποία θα έπρεπε να είχε κατεδαφιστεί.


ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ!

Πριν λίγο στην Κυψέλη! 
Διαδήλωση έξω από το σπίτι του Τσίπρα, ενάντια στην παράνομη κεραία της Wind (Βρύαντος και Αστυπαλαίας) η οποία θα έπρεπε να είχε κατεδαφιστεί.
Παρά τους αγώνες των κατοίκων, τις θεσμικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και παρά την εγγύτητα του σπιτιού του πρωθυπουργού της χώρας, τα συμφέροντα είναι τεράστια και η κεραία συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά (λόφος στο κέντρο της Αθήνας με μεγάλη δυνατότητα εμβέλειας της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας).


Ο Τσίπρας, για ακόμη μια φορά βαποράκι συμφερόντων, δεν ντρέπεται καθόλου που μια τέτοια καραμπινάτη παρανομία και επιβλαβής κατάσταση για τη δημόσια υγεία συμβαίνει κάτω από τη μύτη του, ξεφτυλίζοντας κατ'αυτόν τον τρόπο για ακόμη μια φορά την όποια δημοκρατία και ισονομία έχει απομείνει στην κατεχόμενη χώρα μας.

Μαζί του σε αυτή την εγκληματική κατρακύλα, ο δήμαρχος Καμίνης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σε απόσταση αναπνοής από την κεραία βρίσκεται το γήπεδο της Αλεπότρυπας στο οποίο προπονούνται και αγωνίζονται πολλές ερασιτεχνικές ομάδες τις περιοχής με πάρα πολλά παιδιά και εφήβους.


ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ!