Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να συναντιούνται σ' ένα μέρος της πόλης που ονομαζόταν Αγορά (=τόπος συνάθροισης), για να καλύψουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αν και στην Αγορά έκαναν αγοραπωλησίες, εξού και η σύγχρονη σημασία της λέξης, αυτή ήταν κυρίως το μέρος όπου συζητούσαν, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, μελετούσαν, μηχανεύονταν, δημιουργούσαν. (από την Βικιπαιδεία)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΨΕΛΗ

Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξορισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

~

"Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

εν αθήναις

εν αθήναις
.....................Σελίδα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ειδήσεις από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ........

Ευχές για καλή χρονιά το 2017

Ευχές για καλή χρονιά το 2017
...για όμορφα ταξίδια στη ζωή μας !!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πασχαλινές Λαμπάδες από την Αγκαλιά - Σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιούΑυτό το Πάσχα επιλέξτε τις Πασχαλινές Λαμπάδες σας από το Σύλλογο Η Αγκαλιά.
Όλες χειροποίητες, όλες μοναδικές για μικρούς και μεγάλους απο τους εθελοντές της Αγκαλιάς. 
Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Πασχαλινό Παζάρι

στην Πλατεία Κοραή (Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο) για τις ημέρες, Τρίτη 8, Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Απριλίου, 9:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.


Καθώς και στο Εμπορικό Κέντρο Athens Heart (Πειραιώς 180, Ταύρος ) για τις ημέρες, Σάββατο 5 έως Παρασκευή 11 Απριλίου 9:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.
Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για το έργο της Αγκαλιάς και θα έχουν μεγάλες ευκαιρίες αγορών (χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα, παραδοσιακά προϊόντα, σπιτικά γλυκά, καλλυντικά, μπιζού).
Και αυτό το Πάσχα ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας … το έχουν ανάγκη


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ:     http://www.agalia.org.gr/